tisdag, augusti 07, 2007

Pricksäker satir

Vi tar väl ett klipp från alltid suveräna Badlands Hyena:

"På arbetsförmedlingar runt om i landet ska så kallade “konfrontationsrum” avdelas där arbetslösa släpps in. Därefter kommer ett par aggressiva nyliberaler in och skäller och skriker på den arbetsskygge för att de tvingas försörja honom eller henne med sina pengar.
Nyliberalerna är speciellt utvalda ur den hårdaste kärnan i något av de borgerliga ungdomsförbunden i vilka de bevisat sin fanatiska övertygelse, sin blinda tro på ekonomismen och sin vilja att rensa ut varje rest av det skamliga socialistiska förflutna som fläckat vårt land som sperma på lakan - lakan som måste desinficeras och hårdtvättas flera gånger i 90 grader för att förinta de sista resterna av sinnesnattens nesliga gratis onaniorgier.
Innan de släpps lösa i “ringen” bedöms ungpartisternas kampvilja - de måste ha rätt typ av glänsande, stirrande ögon och ständiga, onaturliga leende - och hetsas med högläsning ur Ayn Rands böcker.
Målet är att bryta ner den arbetslöses personlighet för att därefter kunna bygga upp en ny, friare individ. Han eller hon tillåts varken vila, mat eller vätska - inte för att efterlikna den hjärntvätt som används av vissa religiösa sekter, utan för att vänja den arbetslöse vid en arbetsplats som den kommer att se ut om några år.
Resultatet: en fri individ som lämnat Socialistimperiet och den onda sidan och gått över till Alliansen som kämpar för friheten för alla invånare i galaxen."

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: