onsdag, mars 12, 2008

Drömmen lever (livebloggning)

Det som syntes vara en utopi har nu blivit till en dröm som kan förverkligas.
Asplöven Beavers fortsätter imponera. Efter förlusten med uddamålet på bortaplan mot Örebro Vipers så imponerade Asplöven stort i hemmamatchen och vann med klara 4-1 igår.
Tredje direkt avgörande matchen i Play-off 3 där vinnaren går till kvalserien för Allsvenskan spelas just nu och Asplöven leder med 2-0.
SVT:s målservice igång i ett fönster, Radio Norrbottens webbsändning igång i ett annat fönster och Nerikes Allehanda:s matchrapportering i ett tredje fönster.
Den officiella publiksiffran i Arena Polarica : 800 personer, men enligt NA:s utsände har de tryckt in ett par hundra till.

Update: Tjohooo!!! 5-3 till Asplöven!!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var där och såg Asplöven segra både Tisdags och i Dag onsdag - Grattis till bra spel! Ottoson ger Asplöven ett stabilt försvar. Även om det var mycket Hawaii-hockey och lamt spel av Asplöven - De var väl trötta från Tisdagens match.

Tjoho men det blir tufft att kvala in till Allsvenskan - Väsby, Huddinge mfl -Många dyra resor!!! Men jag kanske skall gå och kika på någon match i när Asplöven kommer till Stockholm!

Knapsu sa...

Som jag skrev, det var en utopi men nu känns det som något realistiskt att Asplöven om några år kanske spelar i Allsvenskan.
Det vore ju häftigt!