fredag, april 10, 2009

FredagsfotoLång är temat för fredagsfoto idag och eftersom det var arbete på schemat idag så fick det bli en fabriksskorsten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

En riktigt häftig bild med kul perspektiv.

Björn Nilsson sa...

Schysst bild, sådana gillar jag. Undrar om den hade blivit ännu bättre och mer renodlad med en smärre beskärning på högra sidan? Det är lite småkrafs i nederdelen som stör perspektivet litegrann (bara min personliga synpunkt, inget att bry sig om).

NatureFootstep sa...

en stilren och snygg bild på temat "lång". Bra gjort.

Kraxpelax sa...

Hur få en förändring?

Den manliga stödpatrullen har förnedrats tillräckligt. Ständigt omge bimbon med sitt skyddande staket och hela tiden noggrant inpränta i henne exakt vad hon skall säga. Bara pys nu, ta timeout. Det där får du klara ut själv, lilla vän. Det är du som är partiledare.

För övrigt anser jag:

SVERIGE UT UR EU!

Knapsu sa...

Björn: Jo, det är lite svårt att få ett "clean shoot" ute i fabriken. Alltid är det något rörstråk, kabelstege eller annnat som är i vägen.

Kraxpelax: Lite vilse i pannkakan eller? Inlägget du kommenterar har jag inte skrivit än!

Björn Nilsson sa...

En efterbeskärning i något bildbehandlingsprogram kanske hade funkat? En mig närstående bloggare beskär nästan varenda bild innan han lägger ut dem på nätet, och det blir ganska bra tycker jag sj ... ursäkta, han själv.

Knapsu sa...

Jag har inte börjat anamma det där med efterbehandlande av bilderna än. Kanske kommer igång med det så småningom men till det så är det den nakna (och inte alltid så vackra?) sanningen som gäller här! ;-)