måndag, december 14, 2009

Bandy, hockey och en presumtiv styckmördare

Dags att ägna bloggen lite tid igen och då tar vi väl vid där vi slutade, nämligen med bandy: Som min känsla sade mig innan så blev det ju nytt publikrekord när Hammarby i onsdags gästade Cape East Arena. Undertecknad och övriga 2006 betalande åskådare fick se en match mellan två egentligen jämnbördiga lag, där skillnaden mellan lagen utgjordes av HT:s oförmåga att sätta ett flertal klara målchanser och Hammarbys Patrik Nilsson som satte "allt"

Ett stort plus till Hammarbys tillresta supportrar som bidrog till en trevlig och glad tillställning!

I helgen följde så HT upp med en klar bortaseger över Falun och den upprepar man nu kommande onsdag på hemmaplan!

Från bandy till ishockey: Asplöven ångar på i division 1 och Arena Polarica har blivit en skräckarena för motståndarna. 11-3, 9-2, 13-1 och 11-1 är de närmast osannolika resultaten i de senaste matcherna i "kallgaraget" Att man i seriefinalen borta mot Piteå sedan jagar bortaspöket på flykten, när man vänder ett 4-0 underläge till 5-7 seger efter 6 mål i slutperioden, tyder på att även en förment främlingslegion kan visa hjärta.

Tränaren Freddy Lindfors filosofi att "passa pucken tills det är öppet mål" tillsamman med en uppsättning av klassspelare firar triumfer och laget ser minst lika bra ut som föregående säsong. Detta trots att stjärnforwarden Michal Lukac lånats ut till allsvenska Örebro. Lukac succe i Örebro och lagets brist på forwards, som efter helgens otäcka tillbud med hjärtstopp för Lihagen knappast gör läget bättre, spär på funderingarna om inte Fahlander kommer att erbjuda Asplöven en stor påse pengar för att förlänga lånet.

Asplövens ordförande Magnus Lehto har ju nyligen deklarerat att man kommer att förstärka laget till Allettan med flera klassspelare. En spelare som ryktet förtäljer skall förstärka AHC är Duane Harmer. Den kanadensiske backen placerade sig högt i backarnas poängliga under sin tid med Södertälje i Elitserien säsongen 07-08.

Avslutningsvis så blir man så förundrad över vilka hjärndöda idioter som, tydligen i sin besvikelse över sitt lags tillkortakommanden, på fansens forum leverar grava hot mot personer i topplagens ledarstaber.
Inlägget är ju nu givetvis borttaget av administratören och IP-adressen polisanmäld men som rubriken i detta inlägg antyder så var det chockerande starka ord!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: