tisdag, februari 02, 2010

En dag i rampljuset

Att döma av besökstatistiken här på bloggen så var det många som drabbades av att antivirusprogrammet plötsligt behandlade Spotify som en trojan.


Mer är tio gåmger fler besökare än normalt och för en dag så var man kanske och nosade de väl besökta modebloggarna i hälarna.
Förresten det här med modebloggarna, säger inte det något om vårt samhälle, det faktum att folk är så intresserade av vad någon har shoppat sen senast och att så många har som sitt främsta intresse att spendera pengar? Tyder väl heller inte på den bästa självkänslan att man hela tiden måste visa upp vad man har köpt!
Du är vad du köper, typ!
Tänk om folk skulle lägga den energin i samhällsdebatten istället!

Från en toppnotering till en, eller två, bottennoteringar. Asplöven skulle i helgen på hemmaplan plocka hem 6 säkra poäng i Allettan. Facit blev 1 (en) ynka poäng i matcherna mot Hudiksvall och KB-65! Säsongens bottennapp och frågan som dyker upp är: Står och faller Asplöven med trollgubben Jarkko Oikarinen?

Elitserien i bandy drar igång igen, HT-bandy tar emot Västerås i omstarten efter VM. Den som har möjlighet rekommenderas att besöka Akelius Cape East Arena i Haparanda på onsdag och bevittna världens bästa bandymålvakt, HT-bandys akrobat Marko Herajärvi, in action.

Annars är det jobba, sova, äta och skotta snö som står på schemat för tillfället!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

iZac sa...

Vi har ganska lika schema. Ibland. :)

Anonym sa...

Knapsu skrev "Tänk om folk skulle lägga den energin i samhällsdebatten istället!"

Jag försöker i en specifik fråga men intresset från läsarna verkar svalt. Det är inte lätt att vara profet i en annan by men det behövs profeter

kbg