lördag, februari 27, 2010

Expressen kokar soppa på en rostig spik

Nu går sionistdrevet mot Lars Ohly också! Expressen har nämligen fiskat upp en snart ett år gammal historia och spelar upp den knarrande antisemitvalsen igen. Efter drevet mot Ilmar Reepalu fortsätter nu staten Israels tillskyndare i Sverige att vända på varenda sten som finns för att hitta någon eller något som kan anklagas för antisemitism.
Diverse högerpajaser och bombliberaler använder nu det alltmer utslitna antisemitkortet för att försöka vända opinionen inför höstens val.

Fattar de inte att folk är så less på att höra deras grundlösa beskyllningar om antisemitism så fort någon andas den minsta lilla kritik emot Israel? Det urskiljningslösa stämplandet av den kritiske såsom antisemit slår bara tillbaka och blir istället en björntjänst emot det judiska folket.

Antisemitbegreppet är helt och hållet urvattnat i Sverige idag, inte minst tack vare sådana som Federley, Svansbo och Erixon. För att inte tala om "The Big Giant Head" Gudmundson!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju så typiskt vänsterpartiet, förr kramade man om vänsterdiktaturer som den östtyska vänsterdiktaturen och kuba som exempel. Idag så ska man hålla på o krama om hamas som står för terror och död av oskyldiga.
Aldrig en röst på vänsterpartiet!!!!

M Björnfot sa...

minsta lilla kritik var väl i underkant, ohly vill ju uppenbarligen utplåna judarna. det tycker i alla fall jag bör tas på stort allvar. ohly kan knappast sitta kvar som partiledare efter detta. jämfört med vänsterpartiet framstår ju sverigedemokraterna som rena änglar.

Anonym sa...

Björnfot skrev: "ohly vill ju uppenbarligen utplåna judarna. det tycker i alla fall jag bör tas på stort allvar"

En fråga: Är du dum på riktigt eller låtsas du bara?

M Björnfot sa...

Nä, jag tror det på riktigt. Jag tror också på att moderaterna får alldeles ruggiga kickar av att medvetet tvinga ut svårt cancersjuka på arbetsmarknaden, enbart för att dom har makten och KAN!