onsdag, maj 12, 2010

Andre vice ordförande Mats Odell kritiserar bostadminister Mats Odell

Mats Odell skriver på SvD att "nya grepp krävs på bomarknaden" och att "bostadslösa ungdomar har idag svårt att hitta en egen bostad"
Men det var ju för bövelen Mats Odells absolut första åtgärd som bostadsminister att ta bort de statliga räntebidragen för att bygga lägenheter, som gjorde att nyproduktionen av bostäder minskade med 40%, och nu klagar han över att bostadsbyggandet har minskat!

Kort efter att Odell lagt sin döda hand över nyproduktionen av lägenheter så besvarade han larmandet om bostadsbristen med ett uttalande om att ungdomar kan hyra rum som inneboende i väntan på att få en annan bostad.
Inget kontroversiellt uttalande om man ser det från Mats Odells synvinkel, han bodde nämligen hemma hos föräldrarna tills han var 49 år.

Sen är det ju intressant att notera att Mats Odell, som nu har varit bostadsminister i 3,5 år, undertecknar denna debattartikel som i sin innebörd är en svidande kritik mot den förda bostadspolitiken, med titeln "andre vice ordförande Kristdemokraterna"

Mats Odell verkar tro att han fortfarande är i opposition, eftersom han faktiskt kritiserar bostadspolitiken som han själv, i kraft av ämbetet som bostadsminister, är ansvarig för!

På post efter post visar regeringsministären inte bara hur inkompetenta de är, utan även hur de smiter från att ta ansvar för den förda politiken.

Skrämmande ansvarslöshet, skrämmande inkompetens.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: