lördag, maj 08, 2010

Till dans med Överkalixpojkarna

Strax iväg till hotellet för att lyssna på rockabilly framförd av Johnny and the Roccos, King Creole and the Dixieland Rockers och The Wildcats.
På YouTube fann jag ett flertal klipp med alla tre ovanstående akter, men samtliga med så undermålig ljudkvalite så vi laddar upp för kvällen med lite andra alster, och Johnny Burnette är ju aldrig fel:Lite punkigare takter i form av Ramones gillar man ju också, och när Go-Getters ger sig på att göra en rockabilly-version av Ramones "Sheena is a punkrocker" så kan man ju inte låta det passera ouppmärksammat:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

iZac sa...

Låt höra hur det gick då! :)

Eller slamrar kopparslagaren i rockabilly-takt i pannloben idag? ;)

Själv hade man gärna varit där, men det passade inte in i schemat...

Knapsu sa...

Det gick bra!! :-D
Nå, okej då. Her it comes:
Ungtupparna i The Wildcats (17-18 år och spelat ihop ca 1 år)var nog lite nervösa men det lät ganska okej, ge dem något år till så kommer de att låta riktigt, riktigt bra!

Christer och hans band (King Creole and...)levererar ju allid, även om deras akt blev lite försenad pga att basisten var försenad.

Johnny and the Roccos blev Johnny med basist och trummis från Dixieland Rockers, som fick hoppa in och ersätta när askmolnet (?)hindrade resten av bandet att ansluta. Så det blev ju inte riktigt som det var tänkt!

Ganska fullt med folk i början men dessa alltför långa uppehåll mellan banden är förödande, folk drar ju iväg!

Ingen kopparslagare i tjänst idag inte, man är ju försiktig med intaget av mjöd!

:-)

Anonym sa...

Hm, känner du till Harry Brandelius? DET var en riktig artist det :D

Knapsu sa...

Favoriten: http://www.youtube.com/watch?v=XNO4-gEzUeM

:-D