onsdag, augusti 20, 2014

Makt viktigare än anständighet för Reinfeldt

Nu är det ingen tvekan längre, Reinfeldt har en ny ful strategi för att klamra sig kvar vid regeringsmakten!

Först går ett antal moderata riksdagsledamöter ut i olika debattartiklar om att förbjuda tiggeri. En fråga som ligger SD varmt om hjärtat.

Sedan får vi läsa på ledarplats i moderaternas husorgan SvD att migrationsverket behöver mera pengar för att ta hand om ökande flyktingströmmar.

I Fredrik Reinfeldts sommartal så får vi höra att det inte kommer att finnas pengar till några som helst reformer eftersom alla pengar kommer att gå till flyktingmottagandet.

Dagen efter så backar Reinfeldt från sitt tidigare löfte om att släppa fram en rödgrön regering om de
rödgröna blir störst för att hindra SverigeDemokraterna från att få inflytande.

Idag avslöjar så Expressen att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg överväger flera skattehöjningar för att möta flyktingströmmen de närmaste åren.

Regeringen (och hela dumhögern) har inte varit blyga med att ständigt utropa hur duktiga de är och att Sverige minsann har Europas bästa statsfinanser. Men nu har vi plötsligt dåliga statsfinanser och då tar Reinfeldt Jimmy Åkesson i hand och skyller på att invandringen tar alla resurser.
Tanken är ju att få s-väljare att fly till SD och på så sätt förändra opinionssiffrorna.

Men det är inte invandringen som beskurit reformutrymmet, det är regeringens skattesänkningar och subventioner till sig själva och deras kompisar. Subventionerade städerskor i hemmen i Danderyd, subventionerad arbetskraft till företagen i form av bland annat RUT, ROT, FAS3, halverad moms, halverad arbetsgivaravgift, minskade bolagsskatter, slopad förmögenhetsskatt är det som har gröpt ur statens finanser.
Till det kan vi lägga privata företags vinster inom skola, vård, omsorg och flyktingförläggningar som dränerar staten på pengar.


Fredrik Reinfeldt har förskingrat våra skattepengar och nu skyller han på invandringen för att klamra sig kvar vid makten!

Det är fult. Mycket fult!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: