onsdag, november 05, 2014

Oordningen inte återställd

Systemskifte pågår hos undertecknad. Ett välfungerande Windows XP håller på att fasas ut och det i sanning förskräckliga Windows 8 skall nu ta över.

En av orsakerna till låg uppdateringsfrekvens här.

6 kommentarer:

martin sa...

Tänk, teknikutvecklingen skulle göra våra liv enklare. Men på något märkligt sätt har det bara resulterat i att man ägnar ännu mera tid åt att administrera egendom. Det kräver mer och mer av individen att administrera egendomen.

Jag får numera starta om kylskåpet ibland för att programvaran som styr det hänger sig. It's a brave new world!

Knapsu sa...

Invecklingen går framåt! Som jag brukar säga.

Björn Nilsson sa...

Kan man inte helt enkelt se Windows 8 som en vredgad Guds straff för den vanartiga mänsklighetens upptåg?
(Vista var inte så kul det heller, men åttan slår verkligen hårt. Men efter att ha svettats över den ett tag så upptäckte jag att man kan faktiskt fixa ett skrivbord som ser ut som man är van vid. Alltid något. Men herr Gates måste hysa ett djupt känt hat mot mänskligheten. Kan det vara någon tråkig upplevelse i barndomen som ligger bakom?)

Bert Bodin sa...

"Invecklingen går framåt". Haha. Läggs till mitt uttrycksförråd.

iZac sa...

Har du bara kommit till Windows 8?

Vi är redan på Windows 98!!! ;)

Kråksimuleraren sa...

Jag är glad att jag hann skaffa 7an innan de slutade sälja denna sista familjära modellen. Nu verkar de ju kasta sig över till 10an direkt, säkert något som hade krockat med 95 och 98 om de döpt den nya till 9. Om det blir bättre eller pannkaka får vi väl se, men håller de traditionen när det gäller hemma OS så borde det bli bättre med detta "varannat bra" system