fredag, november 16, 2007

Bloggat

Bland högerbloggare har det förekommit en film från Youtube med Mona Sahlin och hennes gamla försyndelser. Nu visar det sig att det är en av landets dyraste PR-konsulter som mailat runt till alla kända högerbloggare för att få dem att lägga ut filmen. En av dem är Isobel som får kväljningskänslor och undrar vem det är som betalar PR-konsulten.

Blogge Bloggelito skriver om bloggintegritet. Han har nämligen också fått mail, det är den nyliberala tankesmedjan Timbro som vill värva liberala bloggare för att sprida den ekonomiska nyliberalismen som Timbro står för.

Blogge skriver även att han inte tycker synd om Stockholms finansborgarråd som sjukskriver sig en månad: "Jag tycker därför inte synd om Kristina Axén Olin. Hon har genom sitt politiska agerande orsakat så helvetiskt mycket lidande för andra med missbruksproblem, personer som har samma människovärde som hon, personer som har upplevt betydligt värre tragedier än en futtig liten livskris, personer som nu tack vare henne bär på AIDS-virus under sin hud.
Kristina Axén Olin slipper den problematiken. Hon kan vila ut på ett lyxspa på skattebetalarnas kostnad, alltmedan kulorna fortsätter rulla in på kontot"

Lasse Strömberg använder moderaternas retorik mot Axén Olin och undrar om det inte är Försäkringskassan som sjukskriver och om det inte finns lite arbetsförmåga kvar.

Jinge genomskådar Aftonbladet, drar ner byxorna på deras lögnjournalistik och dömer dem till halshuggning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: