fredag, september 05, 2008

Amerika är kidnappat

Alex Jones om Den nya världsordningen.Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Kråksimuleraren sa...

Du vet väl om att RT är Russia Today, en engelskpråkig satellitkanal som sänds från Ryssland, så detta är lika mycket propaganda som det på CNN eller andra kanaler. Trust nobody!

knapsu sa...

Alex Jones kallar sig amerikansk patriot och har bedrivit kampanj mot Patriot Act. Han har även gjort flera filmer om den "Nya världsordningen",avskaffandet av amerikaners friheter och självständighet, regeringens maktmissbruk, korrupta storföretag samt ihopläggningen av olika aspekter inom regeringen.
Hans konspirationsteori innefattar även att det var personer i den amerikanska regeringen som låg bakom 9-11.
Rysk propaganda är det ju inte frågan om. Snarare Alex Jones propaganda i så fall.
Vi har ju lyssnat på den store sanningsägaren Bush så länge, så nu kan vi väl lyssna på dessa konspirationsteorier också för balansens skull!

Anonym sa...

Jo, han lät ju frisk...

///MS sa...

I ett krig är sanningen det första offret.... Gammalt klassiskt men sant citat. Jag står nog fortfarande och undrar vad som egentligen har hänt och tror nog att "it takes two to tango".

Den alltid kunniga observatören Erik vad der Heeg har dock kommit med intressant information. Om det här stämmer så visar det på ett smutsigt spel från ryssarna - se länk: http://vanderheeg.blogspot.com/2008/09/ett-par-iaktagelser.html

Jag har personlig erfarenhet av rysk "maskirovka" och litar inte på dem. Men jag erkänner dock att amerikanarna inte är mycket bättre, då de också kan spela ett rävspel.

Knapsu sa...

Krigsbloggen verkar ta USA-Israels parti till 100% i alla lägen så honom avfärdar jag nog som icke trovärdig.

///MS sa...

Även om Krigsbloggen visar sina sympatier relativt öppet betyder det inte att den inte är trovärdig. I detta fall är t.ex. USA inte direkt involverat. Krugsbloogens slutsatser försöker bringa ordning i den information som finns. I detta fall utifrån de trupprörelser som iakttagits.

Se även hans snya artkel!