lördag, maj 09, 2009

Även Reinfeldt gav sina barn en socialdemokratisk uppfostran

Kalla mig naiv men jag är ganska övertygad om att Fredrik och Filippa Reinfeldt när deras barn var små, lärde dem att ta hänsyn till andra barn, lärde dem att dela med sig av godsakerna istället för att själviskt roffa åt sig hela skålen till sig själv.

Kalla mig naiv men jag tror också att paret Reinfeldt lärde sina barn att inte ge sig på dem som var mindre och svagare utan istället hjälpa de som behövde hjälp.

Kalla mig naiv men jag tror också att Reinfeldts barn fick lära sig att alla människor är lika mycket värda, att det är människan som räknas och inte de fina kläderna.

En uppfostran som skapar en empatisk och medkännande varelse med sunda värderingar.

En riktig gammeldags socialdemokratisk uppfostran med ett rent socialistiskt synsätt således!

Nu uppfostrar Fredrik Reinfeldt hela svenska folket men då är budskapet ett annat och med falsk retorik och slagord skall svenska folket stuva undan sunda värderingar och istället anamma det nyliberala synsättet på människan som en ekonomisk varelse snarare än en empatisk sådan av kött och blod

Den, av sin nyliberala ideologi, mentalt handikappade Fredrik Reinfeldt lär nu "det sovande folket" att de arbetslösa är lata parasiter som vi skall se med förakt på! Vi får också lära oss att den som blir sjuk får skylla sig själv och ska bara vara jävligt glad om han får mat varje dag!

Detta lär han oss genom att återkommande trumma fram den uppenbara sanningen att "det ska löna sig att arbeta", pekar ut grupper som varande i "utanförskap" och ser till att vi andra får ut en tusenlapp mer i månaden.

Reinfeldt har lyckats bra med att förvandla det svenska folket till korttänkta fullblodsegoister som inte ens kan tänka på sitt eget bästa, än mindre på sina medmänniskors!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: