onsdag, maj 27, 2009

Svensk elitstyrka till Eritrea?

Niklas Wykman i MUF förordar på Newsmill att den svenska styrkan i Adenviken skall landstiga i Eritrea och utföra en fritagningsoperation för att befria Dawit Isaak.

Jättebra initiativ av Wykman men har våra flottstyrkor nog kompetens att slåss mot hela den eritreanska krigserfarna armèn?
Jag tror inte det, så för säkerhets skull får vi nog skicka ner några förstärkningar och den givne som högste ansvarige befäl på plats och med graden Konteramiral blir ju naturligtvis den store Carl Bildt, han har ju aldrig vare sig haft eller gjort något fel.

Ansvaret som executivt befäl i insatsstyrkan måste ju falla på rottingmajoren Jan Björklund. Han kan nog se till att mannarna "runkar upp stridskuken" när det hettar till.

Fredrik "Sniper" Reinfeldt deltager givetvis också, han har den viktigaste uppgiften där han smyger fram i det dolda med sitt PSG-90 krypskyttegevär.

Maud "Släggan" Olofsson har som sin uppgift att riva ner alla skyddsmurar som de stackars eritreanerna hukar bakom, så att Fredrik får klart för skott.

Sedan i händelse av förluster så deltager Göran "The Preacher" Hägglund för att kunna ge soldaterna den sista smörjelsen.

Niklas Wykman själv då? Nej han får nog stanna hemma, han verkar nämligen inte riktigt frisk!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

iZac sa...

På sätt och vis blev jag inte förvånad att det var en "muf"-are som uttalade sig så... :)

Kanske "förbundet" i "Muf" borde bytas ut mot "politiska partiet" istället? ;)

Kråksimuleraren sa...

Amrikanerna åkte väl på pisk så pass att det blev både film och spel om det sist de försökte där!? Då lyckas nog MUF bättre, de tror ju på sig själva (och tomten) i så stor utsträckning att de inte ens skulle erkänna att de dött!

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色