torsdag, november 12, 2009

Mitt mest personliga inlägg hittills

Det blev som en liten paus med bloggandet igen. Det kör ihop sig ibland så tiden räcker inte riktigt till för att göra allt som man vill hinna med.
Fick nästan ta till startkablar för att få igång datorn häromdan, när den fått stå för länge!
Nu var ju meningen att pausen skulle vara över och det skulle komma några ordentliga inlägg här på bloggen, men det är fortfarande så att saker som kräver sin tid fortsätter att ramla in över en. Men man vet aldrig, kanske det kan bli lite bloggtid också.

Planerna för detta veckoslut var ju att bära ner 4 pallar pelletsäckar i källaren, ett par lagom träningspass som sedan skulle följas upp med lite skönt bastubadande.
Nu blir det nog att ta det lite lugnare med säckbärandet för det blir inget bastubadande i helg. Heller! Jag har nämligen bastuförbud även denna helg!
Dagens besök på vårdcentralen blev inte bara att ta bort förra veckans stygn. Fru doktor tog nämligen fram stansen igen så nu är man sydd på nytt på annan kroppsdel.

Andra helgen i rad som man inte får bada bastu!! Livet är grymt.

Operan är inte slut innan den feta damen har sjungit och man ska inte jubla i förskott men man måste ju få fira ibland så jag tar ut ett tidigt positivt besked:

Det verkar inte vara kräftdjävulen.

10 kommentarer:

iZac sa...

Har vi missat något? Sydd?

Låter inte trevligt, men om syddningen är resulatet av att ha tagit bort något otrevligt så är det ju då lite trevligare.

Björn Nilsson sa...

Bara att tillönska tillfrisknande!

Själv vägrar jag bastubad, men folk är ju olika till sinne och kynne!

Peru sa...

Nu undrar en iall ödmjukhet vad som kan ha inträffat med Herr Bloggare ?
Skadorna verkar komma slag i slag, Måhända är det ålderdommen som är i antågande i en så rasande fart att Herr Bloggare inte hinner undan ? Må hända ?!

Knapsu sa...

Äh det där syandet kommer sig av att läkaren stansat ut provbitar av mig för analys hos patolog och sedan laskat ihop hålena!

Tillfriskna och tillfriskna, jag tror, och känner, mig vara ganska frisk. Förutom de gamla vanliga krämporna förstås!
Men nog skulle Björn behöva lära sig att bada bastu.

Inga olycksfall här inte, Peru. Nog hinner jag undan ännu!

Björn Nilsson sa...

Ha, sedan jag blev gammal nog att försvara mig själv har ingen fått in mig i en bastu!

///MS sa...

Ta hand om dig och se till att fånga dagen. Jag hoppas att det var ett uthålligt bra besked du fick. Fru Marja är enligt min mening den bästa läkaren i Haparanda VC. En bastu löser många problem men ibland är det helt enkelt bättre med en bra läkare!

Jag känner får dig också ty idag fick min bäste vän besked att han hade "kräftdjävulen" i bihålorna - livets korthet och skönhet kommer i ny dager inför sådana besked!

Knapsu sa...

Jo hon verkar bra, Marja.

Kräftan är ett helvete, det har jag sett på mycket nära håll.

iZac sa...

Och att den verkar plocka sina offer rent godtyckligt är ett aber i sig.

Nåväl, säckbärande skulle vara bra att lösa genom att ha någon att kunna ringa för handräckning i fastigheten, då det s k HUS-avdraget skulle halvera arbetskostnaden... :)

Knapsu sa...

Entrepenören in spe är klart på hugget!
:-)

iZac sa...

Som jag säger på kursen: Jag ställer upp på det mesta, med vissa reservationer! :)