lördag, mars 13, 2010

Brott och straff på en hockeyrink

Den tredje och avgörande Playoff-matchen mot Piteå, som Asplöven alltså vann, slutade med att Asplövens Daniel Despotovic fick 20 minuter för "Game Misconduct" EFTER att matchen slutat.
Orsaken ska ha varit en obscen gest av Despotovic framför Piteås spelare.

Signaturen "Barfkin" reflekterar över saken på Hockeyzon:

"Heh, detta är nog komik av den högre skolan, Despo har alltså gjort det hemskaste man kan göra på en hockeyrink, han har alltså haft fräckheten att härma den framlidne Michael Jackson inför ögonen på Hellgren och Ottosson, mao det som MJ har gjort på bl a TV inför våra barn på bästa sändningstid och inte bara en gång, ajaj Despo, inte bra inte bra.... jag kan inte se detta som annat än komik vilken gränsar till ren fånighet.

Någon som i det här sammanhanget har råkat reflektera över bl a det faktum att många fler pitespelare kör med riktigt småfula grejer efter avblåsning (fråga Despo), ibland så förekommer det även i hockeyns värld att spelare tacklas medvetslösa, handleder slås av, mjältar opereras bort, crosschecking i fejjan och nacken är rätt vanligt, vissa mister synen osv osv, i relation till detta så menar dessa herrar att Despos grej som är gjord med glimten i ögat är riktigt fasansfullt och hemskt och därmed gjort pitespelarna fullständigt tokiga, hmmm, kommentarer är nog överflödiga.... men alla har vi olika referensramar, J Hellgren och Ottosson har nog helt enkelt bara svårt att förklara förlusten på att dom förlorade mot ett bättre lag, bitterheten slår rekord och nu är det hemska Despo som man har fokus på, egentligen ganska smart, då slipper man söka dom riktiga förklaringarna till alla förluster i år. Fy på dig Despo! "

Nu laddar vi för matchen mot Enköping i eftermiddag! Samtidigt håller vi tummarna för Kiruna som matchar nere i Nybro.
Drömmen att vi får två lag från Norrbotten till kvalserien lever i högsta grad, och tänk vad trevligt det skulle bli för söderlagen i årets kvalserie att få göra två långresor upp till "lapphelvetet"!
;-)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: