torsdag, juni 03, 2010

Sagan om hunden och köttbenet

En hund hade lyckats få tag på ett stort fint köttben. Han gick med köttbenet över en bro och tittade ner mot vattnet. Där såg han en annan hund, med ett minst lika stort köttben som hans eget. "Det köttbenet vill jag ha oxå" tänkte hunden och öppnade sin mun för att ta köttbenet från spegelbilden i vattnet. Men i samma stund som han öppnade munnen föll hans fina köttben i vattnet och flöt snabbt bort med strömmen.


DN: "Alliansen populärast bland unga."

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som ungdom kan jag säga att alliansen ser ut som ett alternativ man kan tänka sig att rösta på. Rödgröna inger ju inte direkt något förtroende med sin politik och sina utspel. Ta senaste utspelet om utrikes politiken, att kräva usa att stänga alla militärbaser utomlands. Hur klokt låter det i dessa tider? Nu försöker miljöpartiet bredda sig genom att debatera om skolpolitiken där dem blir sopade av banan av folkpartiet. Så inte undra på att alliansen ökar i popularitet.

Knapsu sa...

Rösta på det rödgröna alternativet istället. Regeringsalliansen klarar inte den ekonomiska politiken, se på arbetslösheten t.ex.