tisdag, augusti 07, 2012

Första norrbottningen över fem meter

Marssonden Curiosity har landat på Mars för att under 2 år leta efter tecken på att planeten någon gång haft förutsättningar för liv.

En annan som har landat är stavhopparen Elias Palo från Haparanda som under helgens tävlingar i Kemi blev den förste norrbottningen att hoppa över fem meter.
Vi gratulerar Elias till distriktsrekordet.

Något som förhoppningsvis inte har landat är de sjunkande opinionssiffrorna för centerpartiet. Dock innebär nog skandalen med Tillväxtverket och entledigandet av generaldirektören Christina Lugnet att förtroendet för Annie Lööf troligtvis kommer att öka. Hennes agerande kommer nog att ses som handlingskraftigt och hela affären blev nog därmed ett plus i kanten för den ansvarige ministern.
Tyvärr.

Att media rubricerar nyheten som att Lugnet får sparken måste ju anses som ett hån mot vanligt folk, och i synnerhet mot de som är arbetslösa. Sanningen är ju att Lugnet kommer att sitta kvar med full lön de tre år hon har kvar på sitt förordnande. Skillnaden är bara att hon gör det i det slutförvaringsutrymme för avpolletterade generaldirektörer som inrättats i regeringskansliet.


 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

mera fakat om hur dina och mina skattemedel används, läs nedan:

http://www.realtid.se/ArticlePages/201003/25/20100325134950_Realtid892/20100325134950_Realtid892.dbp.asp

Knapsu sa...

Ok, jag läser.