tisdag, februari 26, 2013

Dagens dårar: Svenskt Näringsliv

Återigen kliver direktörernas stolleförening Svenskt Näringsliv fram och visar vilken sjuk högerextrem sekt de är.
Borgerligheten älskar ju nämligen att låtsas att det inte finns människor som är förtryckta och nu är det diskussionen om näthat som de försöker använda för att göra andras utsatthet till sin egen.
Genom att vända en diskussion som handlat om kvinnohat på nätet till att handla om hat mot företag vill nu dårarna på Svenskt Näringsliv ha en lag som kriminaliserar förtal av företag!

Svenskt Näringsliv och alla deras tankesmedjor som exempelvis Timbro blir allt sjukare och sjukare i sina strävanden efter total makt för direktörerna och näringslivet.

Svenskt Näringsliv och anhang är inget annat än extremt sjuka högerdårar och det är dags att alla normalt tänkande människor börjar inse det.

Att politiker kommer att inse det är kanske att hoppas på för mycket.

DN: Näthat drabbar företag.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

martin sa...

Corporations are people too! Som Colbert sa.

De vill ha alla rättigheterna som människor har, men inga av de skyldigheter och begränsningar som människor har. De skulle inte gärna vilja stå ut med det människor får utstå när de skall söka ett bättre liv i ett annat land. Tänk om sedelbunten som kommer över gränsen sattes på flyktingförläggning och förhördes om vem hen var, varför hen kommit hit, hur länge hen tänkt stanna. Nej, företag vill inte jämställas med människor, de har det bättre nu, lägre skatt än folk oxå.

Knapsu sa...

Och de riktigt stora och mäktiga företagen betalar väl ingen skatt alls?

Anonym sa...

Näringslivet vill alltså ha tysta, arga kunder. Kan få intressanta följder. Kunder som slutar köpa men säljaren får inte veta varför.

/Meikäläinen

Knapsu sa...

Det var ju också en poäng.

martin sa...

Ja, det blir problem om man tänker efter.

Det är helt enkelt så att inom SN så är det helt enkel dummare människor.

Knapsu sa...

Konsekvensanalys och Svenskt Näringsliv är helt enkelt inte förenligt.