fredag, maj 24, 2013

"Hitta dem, grip dem och straffa dem."

Den samlade borgerligheten verkar vara enad med Integrationsminister Ullenhag att lösningen på problemen med upplopp i förorterna  är skattesänkningar.

Men den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har tydligen en bättre lösning på problemen som uppstår i Stockholms förorter med ökande sociala klyftor och dess yttringar:

"Hitta ligisterna och vräk föräldrarna...
..Detta är tiden att döma, att döma ut de som är hot mot vårt samhälle. Döma dem som icke önskvärda, döma dem till korrigering....
..Jag bryr mig inte på något sätt vilken grotta de har kravlat sig upp ur, oavsett om de är från Solna, Sundbyberg eller Danderyd..
...min tes är att de behöver känna en lavett från rättsstaten."

Tur för den invandrande iraniern Hanif Bali att han (uppenbarligen) är en medelålders moderat etnisk svensk mitt i arbetslivet istället för en invandrare som nyss klivit ut ur grottan och riskerar avrättning om han bryter mot lagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

martin sa...

Hanif är en fascist som föraktar sina medmänniskor. Han känner ett särskilt förakt för invandrare som inte lyckats lika bra som honom.

Men Hanif bör vara konsekvent i sin filosofi, för han omfamnar filosofin som innefattar hela vårt samhälle, filosofin att egenintresset skall styra ALLT.

Men barnen i förorten följer den filosofin. För den filosofin ger också:

Om inte JAG tjänar något på att delta i samhället och följa reglerna, då skall jag heller inte delta och kan därmed göra vad fan jag vill. Jag kanske inte hade eldat bilar om jag inte tjänat något på att delta i samhället, men det är bara praktiska detaljer.

Så Hanif, anser du att filosofin om egenintresset är felaktigt och att barnen skall sköta sig av altruistiska skäl? Var lite altruistisk sjäv innan du begär det av andra. Eller ännu hellre, du kan leva som du lär och se till att alla har något att tjäna på att delta i samhället.

Anonym sa...

Det är väl oundvikligt att det följer med en och annan facist bland dem , som beviljas asyl.

Karl