torsdag, juli 18, 2013

"Landet vi kallade Sverige finns inte längre"

"Vi har en regim i landet som inte vill oss väl. Det handlar om en utplundring av våra gemensamma tillgångar. Alla vi som betalar skatt i Sverige ha blivit blåsta på nuet, framtiden och vår sociala trygghet. Det värsta är att plundringen fortsätter varje dag och inget görs för att stoppa den. Man kunde ju hoppas att de som byggt upp landet ville försvara landvinningarna."

Dogge Doggelito har skrivit en mycket bra debattartikel på Aftonbladet där han sätter ord på det som många av oss som lever ute i verkligheten känner och känner igen i dagens Sverige.

Dogges artikel har fått högern att fullständigt go bananas på sociala medier. Göran Hägglunds presssekreterare Johan Ingerö exempelvis som på Twitter inte bara hånat Dogge för att han gör reklam för en elektronikkedja utan även skällt på Aftonbladets debattredaktion för att de publicerat artikeln.

Det gör tydligen ont hos högern när verkligheten och konsekvenserna av deras politik beskrivs.

Läs Dogges artikel!


Nu så ska vi bara göra färdigt nattveckan så får det bli helg och då väntar Övertorneå cruising på lördag.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: