torsdag, maj 29, 2014

Sex bilder

6 stycken slumpade bilder från mobilen försöker jag knyta ihop till ett blogginlägg.

Veckans shoppingfynd: 15 liter spolarvätska för endast 5 euro. Det är billigt det!


Billiga är nog också de arbetare från Baltikum som den av Vattenfall anlitade entrepernören i sin tur hyrde in för att röja kring elledningarna här i trakterna. Ingen skyddsutrustning, barhuvade, iklädda luvtröja och jeans arbetandes med motorsåg och kvistsåg gjorde de heller inget bra arbete.
Faktum är att det ser för jävligt ut överallt.

Skamligt är det av statliga Vattenfall att till varje pris låta vinstmaximering gå före allt annat.


Någon som inte bara gjort en god gärning utan även ett gediget arbete är den person som hängt upp denna skylt:
Observera den infogade tabellen med temperaturerna. (klicka på bilden så syns det bättre)Från bra skyltning till sämre. Har det inte blivit väldigt vanligt förekommande att ADR-transporter kör med tomma skylthållare? Hur kommer det sig egentligen?
Jag upplever det i alla fall som att de förr alltid hade skyltarna på plats.På ämnet transporter så ser jag nästan varje gång jag kommer på morgonen till jobbet dessa ekipage från Karelen som väntar på att lasta papper. Papper som då skall till Ryssland.

Fattas väl bara att krigshetsaren Carl Bildt ställer till det så att vi tappar en av våra stora kunder på säckpapper.


Hur katten ska jag nu få in katten i inlägget också?

Jo det verkar som att bloggen kanske, säger kanske, ligger nere ett par veckor medan jag är iväg och jobbar på annan ort i veckorna. 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror inte risken med Carl. B är särskilt stor , men en sosse regering stödd av MP och V lär ju sätta sina spår,,, läs bara vad MP tar upp i sin kongress,,, stäng kärnkraften,, förbud mot försäljning av bensin och diesel inom 16 år,,,17 miljarder i höjda miljö skatter,,, utöver det kommer svaveldirektivet för våra sjötransporter, ,, tja Billerud Karlsborg lär ju vara ett minne blott.bara hoppas att svenska folket vaknar upp från sin mentala koma och tänker till lite före valet

Anonym sa...

Det var dåvarande infrastrukturminister Åsa Torstensson som skrev på svaveldirektivet 2008 utan någon som helst konsekvensanalys. Om jag inte kommer ihåg fel var hon Centerpartist och satt i en alliansregering :-)

JFZ

Knapsu sa...

"Det sovande folket" som enligt Reinfeldt är "mentalt handikappade" verkar ha vaknat om man ser till opinionssiffrorna.

Anonym sa...

Jo vaknat verkar dom ha gjort,,, men fortfarande mentalt handikappade, ,