tisdag, juli 29, 2014

Liten tröst åt kränkta borgare

Det är synd om borgarna. Näst intill varje dag utsätts de för att folk med vänsteråsikter helt ocensurerat får framträda i media.
Häromdagen var det Athena Farrokhzad som pratade om tråkiga saker som facism och rasism och som uppenbarligen tyckte att allt i Sverige inte var helt fantastiskt. Trots att vi har en borgerlig regering.
Som den yttersta kränkningen hade hon även mage att spela en punklåt med samhällskritisk text.

Idag var det så dags igen när journalisten och författaren Po Tidholm fritt fick tjata om hur Norrland behandlas som en koloni som sugs ut på sina naturresurser utan att få något tillbaka. Och javisst även han spelade en elak punklåt, "Nöff-nöff" med Mattias Alkberg.

Ja det är inte lätt att vara borgare när man får nöja sig med sånt här som representerar borgerligheten medan vänstern har punken. Men nu kan jag trösta er alla stackars kränkta borgare. Det finns nämligen en punklåt med en text som faller er i smaken.

Så varsågod och sjung med nu Gunnar Axen och ni andra kränkta moderater:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Det jag tycker är så märkligt är att SR kritiseras för programmens innehåll, istället för att debattera och kritisera de som deltar i programmen.

Men egentligen är det ju inte så märkligt. Borgare är ju vana att ha mer eller mindre mediamonopol.

Knapsu sa...

Hatet mot Public Service grundar sig nog i att de (borgarna) inte kan styra vad som sägs.
Helst av allt vill de nog ha det som i Nordkorea och idka sträng censur mot allt som kan uppfattas som kritik mot de styrande.

SovjetModeraterna!