måndag, maj 15, 2006

Drabbad av sjukan.

Tidig lördagskväll, vid en promenad med människans bäste vän slår sjukan plötsligt till med full kraft: framför mig står en Cadillac Fleetwood, gissningsvis från -68, den vita lacken blänker och den sköna mullrande tomgången från V8:an gör att jag stannar till och bara tittar på denna uppenbarelse. Nu vill jag gå hem och meddela övriga i familjen att nu måste vi omsätta lite fasta tillgångar och frigöra kapital för nu ska vi ha en Cadillac. Jag är sjuk!!! Vill ha V8!!! Vill ha jänkare!!! Vill ha en Cadillac!!!
Den här sjukan bryter ut varje vår och jag brukar härda ut den och gör nog det i år också......men tänk om......?


På nätet fanns den här bilden på en -68 Cadillac Fleetwood.
Världsrekord i grossess eller?


I NSD berättas om en identitetslös dragspelare som häktats för stöld och påstår att han aldrig tidigare varit i Sverige: "När polisen hos Migrationsverket kontrollerade namnet... ...visade det sig att en man vid det namnet utvisades ur Sverige i augusti 2004"
"- Det kan vara min bror... ...Vi har samma namn och är födda samma år, han i april och jag i maj" hmm...bröder med en månad emellan..
Det finns faktiskt en möjlig förklaring eller hur?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Testar

iZac sa...

Eh...
V8-sjukan drabbas man själv av då och då, men grannen köpte sig nått gammalt jänk i påskas så man kan få höra ljudet i alla fall!
Och sen slipper man kostnaderna! :)

Inte för att man kommer undan kostnader med de bilar man redan har...

mammamia sa...

Säger som gunde svan brukade säga;
ingenting är ooomöjligt..:-)

Anonym sa...

Halvbror någon?? Samma pappa, olika mammor..?