måndag, maj 22, 2006

En trött måndag

Som vanligt när man jobbat natt så är man helt slut, det har blivit så jäkla svårt att sova på dagarna nuförtiden. Har gått på jobbet under natthelgen och funderat på ämnen att ta upp i denna blogg. Ett ämne att ta upp kunde ju vara det här med hur vissa ord verkar dra till sig uppmärksamhet från "over there". Ord som förekommit i tidigare poster: "Patriot act, terrorism och Hamas" verkar funka, så nu provar vi med några till: Al-Qaida, Usama bin Laden och Irak. Det är ju roligt med långväga besökare.

Sedan har flera bloggare tagit upp det här med kommentarer, eller snarare bristen på kommentarer men det ämnet berör jag ej mer än så här: Var inte blyga att kommentera alla ni bloggläsare!

Denna dag har man förlustat sig med att fixa punkterade cyklar och en smärre reparation av båtvagn. Båten har sedemera trailats iväg till stugan och väl framme där så upptäcker man ju naturligtvis att den så kallade reparationen knappt klarade "runt hörnet garantin" så det blir bakläxa. Sedan, nångång, när jag är ledig, när jag har tid...kanske..
På vägen tillbaka från stugan så hinner vi upp en annan stuga, på väg till nya trakter.

5 kommentarer:

bert sa...

Skönt att glida fram i 27 km/h i det vackra vädret, eller hur?

;-)

iZac sa...

Var till Haparanda igår, men tur som var så hann jag hem före innan denna stugtransport svängde av mot Seskarö! :)

Knapsu sa...

Stugan var lastad på en lastbilstrailer så det gick nog i 60 knyck, dock några stopp istället så medelhastigheten blev kanske 27 km/h ändå?
Jasså den skulle till Ön? Gissade nästan det.

mammamia sa...

Jag har jobbat nattskift och det var tufft,det tar tid att återhämta sig!
Undrar vem på ön som skulle ha stugan,vi skulle behövt den iaf!

iZac sa...

Jepps, typ "mittemot" Sorttisviken, tvärs över Ö-vägen.