torsdag, november 02, 2006

Ikväll

En tacksamhetens tanke får jag skänka till ett mig närstående skogsindustriföretag för att de sponsrar Luleå Hockey. Detta innebär att man ibland får förmånen att nyttja företagets platser i arenan. Så ikväll får luleåborna sträcka på sig, det kommer fint främmande till Luleå. Undertecknad kommer nämligen att befinna sig i Coop Arena ikväll för att se LHF fullständigt köra över Mora. Ja, något annat än vinst ikväll betyder ju att krisen är ett faktum för Luleå så det finns ju bara inte.
Men jag har goda förhoppningar, kedjan Renberg - Bartecko - Surovy kommer nog att fira stora triumfer i kvällens match. I andrafemman kommer en revanschsugen Kalle Kerman tillbaka efter sin skada och kommer att spela med Ninimäki och Hynning. Intressant femma, tre utpräglade målskyttar (även om Kerman inte visat något i år) framför två offensivt lagda backar, Saravo och Skrbek. Kommer det att fungera med så poängglada spelare i hela femman?

7 kommentarer:

mammamia sa...

HEJA LULEÅ!!

Och grattis knapsu till att få åka se matchen!

bert sa...

Knapsu i stan. Jisses!

Bäst man hukar!

Knapsu sa...

"Huke er i bänkarne kärringar och göbber, nu laddar han om"
14 mål fick man se, inte dåligt.

Anonym sa...

Jaaa till storstan kom du!!!!Och en match i hawaiitecken blev det.Nå nu är det uppehåll en dryg vecka så nu laddar de om !!

Anonym sa...

Det var bara jag peru

Mia sa...

Tack för tipset! Jag ska bläddra och läsa i din blogg. Finns mycket intressant här. Vilken fin match du fick förresten!:)

Knapsu sa...

Anonymous: Vad heter huvudstaden i Peru ;-)
Nästa gång hänger du väl med?
Mia: Mycket raggarhockey och många mål är ju alltid kul.