söndag, november 05, 2006

Natthelg

Torsdagens hockeymatch var ju rolig, raggarhockey med totalt 14 mål ser man ju inte så ofta. Mina förväntningar om att Luleås förstafemma skulle regera besannades ju ordentligt, trion Renberg-Bartecko-Surovy stod för totalt 9 poäng (mål + assistpoäng) och räknar man in backparet Sandström och Obsut så stod förstalinen för hela 14 poäng. Bartecko visade en glimt av sitt artisteri när han åkte i åttor runt Moraspelarna i anfallszonen. Den dan han är på riktigt spelhumör då jäklar kommer det att bli åka av! Juniorerna hade också bra snurr i anfallszon när dom var inne, så där har Luleå framtiden säkrad.
I övrigt så är det jobba som gäller i helg, 12 timmars nattskift så det hinns inte så mycket annat. Har dock hunnit besöka Rusta och köpt en skruvdragare/borrmaskin eftersom behovet blivit akut i och med att båda maskinerna hemma lagt av.
IKEA-nedräkningen fortsätter, 10 dagar kvar innan det stora kaoset bryter ut.
I Ikano-gallerian börjar det vara färdigt och nu börjar det komma upp nya skyltar mest varje dag.


Den STORA skylten har dock inte kommit upp än. När den gör det så dyker den upp här också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nå vi kan väl nog ganska lätt lista ut vem som kommer att ha tätpossisionen är köbildningen börjar. Hörde ett rykte som sa att det inhandlades ett stycke tält på Herr bloggares inköpsresa. (måhända en lite kall övernattning ?)

Anonym sa...

Peru igen

mammamia sa...

Väntar med spänning:-)

Knapsu sa...

Peru:Tro inte på rykten.Det där är lika sant som ryktet att jag kommer att inviga en ny bastu i Karungi med nån Ingvar ;-)