onsdag, juli 06, 2011

En fjortonåring, bättre än en viss nötskrika

"Adam Fredriksson, 14, försöker rädda Saab på Facebook. Hans sida har redan över 5 500 supportrar, däribland en ex-Saabchef.
Dessutom har Vladimir Antonov skrivit "Saved" i kommentarerna.
- Jag vill bara visa att jag stöttar Saab och att många är med mig, säger Adam"


En fjortonåring engagerar sig och försöker rädda en del av den svenska bilindustrin. Vad har då Maud Olofsson, som vi skattebetalare, du och jag, avlönar med över 100 000 kronor per månad för hennes arbete som näringsminister, gjort för att rädda SAAB?
Ingenting. Tvärtom så har hon från första dagen mest snackat skit om SAAB!

Förstår Maud Olofsson inte vad jobbet som näringsminister innebär? Eller är det bara att renovera, städa eller gå ut med hunden åt varandra som räknas som näring nuförtiden?
Ifall du läser detta Maud så kan jag upplysa dig om att jobbet som näringsminister innebär att arbeta FÖR de svenska företagen (även de som sysslar med industriell tillverkning) inte emot dem.

Under sin tid som näringsminister har Maud Olofsson inte lagt två strån i kors för svensk exportindustri eller industri över huvudtaget. Hon har tjattrat om småföretagare och regelförenklingar men fråga en småföretagare så får ni höra att det bara är tomt pladder.

Kärringen verkar tro på allvar att Sverige kan leva på att vi passar upp varandra eller står i ett gatuhörn och säljer skosnören.

När Maud Olofsson avgår från posten som näringsminister är det inte en dag för tidigt. En så inkompetent och en sådan katastrof till näringsminister som Maud Olofsson har vi aldrig sett förr, och kommer nog aldrig att se igen.

Alla turer, och alla hennes lögner, om Vattenfall och det faktum att hon ljuger så fort hon öppnar käften i riksdagsdebatterna ids jag inte ens ta upp den här gången.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

M Björnfot sa...

Det finns ett väldigt enkelt och effektivt sätt för SAAB att UTHÅLLIGT rädda sig själv: BÖRJA TJÄNA PENGAR!

Knapsu sa...

Det hjälper inte att du skriker om hur dåliga SAAB är. Faktum kvarstår att Maud Olofsson är helt inkompetent, ljuger som en häst travar och är en katastrof som näringsminister.

kristina sa...

"Kärring" ... där ... översittar-
mentaliteten, könsperspektivet...
Nä,vet du vad? Det här är aptrist ... på
minner om Göran Perssons mobbarstil, när det begav sig. Nog
kan du väl bättre än så?

Knapsu sa...

Jo jag kan bättre än så, men ibland drar det iväg.