måndag, juli 11, 2011

The man in black

Det råder lite stiltje i bloggosfären. Så även på denna blogg. Förra veckan var det för mycket sommar för att man skulle orka hänga framför datorn, den här veckan är det mycket arbete som upptar tiden. En 77-timmars vecka skall man klämma så vi får väl se om det blir tid över till bloggandet.

Måste bara få delge er en driftnotering från vår digitala loggbok på jobbet, den är bara för skön:

*Elblink* kl.01:50 stannade mixeri mesaugn mm. Tack vare en otroligt vaken mixaroperatör startades allting igång på ett i det närmaste mirakulöst tempo,trots en överambitiös traktoroperatör-medhjälpare som kom med en hel radda infantila frågor i sin ambition att insupa så mycket kunskap som möjligt i dylika extraordinära situationer.

Lite tid skall också gå åt att läsa några böcker, bland annat Cash - självbiografin där Johnny Cash skriver sin egen historia.
Jag kanske har skrivit om filmen om Johnny Cash, Walk the Line, förut men isåfall får ni tipset igen: Se den. En fantastiskt bra film med en skådespelarinsats av Joaquin Phoenix i huvudrollen som borde renderat i mer än en nominiering till en Oscar (Reese Witherspoon vann en Oscar för sin roll som June Carter i filmen).
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

iZac sa...

Filmen uppskattade jag med, så till den grad att man sett den några gånger. :)

Och boken? Den borde man ju skaffa för att läsa...
För läsa gillar man också! :)

Vi ser ju.

Knapsu sa...

Samma här. Har sett den flera gånger och lär se den fler gånger till.