lördag, juni 10, 2006

"Demolition man" eller "Tanken the ending"


Ibland gör man sig själv förvånad, skrotandet av oljetanken som jag trodde skulle dra ut till nästa vecka är färdigt. Efter att ha satt igång på fredag förmiddag så var tanken nerskuren och bortplockad på kvällen.

8 timmars effektivt arbete, 6 tigersågblad och lika många kapskivor till rondellen var det som krävdes innan tanken gick hädan. Undrar hur mycket det hade kostat att leja en firma för detta jobb?"Bortskänkes: Oljetank i delar, något för den händige med svets. Hämtas på plats, släp kan lånas"Här blev det tomt, lite färg på väggarna, fixa till golvet och sedan dit med en skön fåtölj, ett kylskåp och en TV, så kan man mysa hela kvällen i pannrummet.

4 kommentarer:

mammamia sa...

Det låter mysigt!
Skulle tro att sparat tusenlappar på att FIXA själv..
Det är iaf lättare att ta isär än att sätta ihop,tycker jag!

bert sa...

Imponerad. Sån't där hatar jag att hålla på med.

Låt oss få se när "TV-rummet" blir klart. (Man har ju vissa förväntningar efter att ha sett Håmstajling, Äntligen hemma, m.fl. program i den stilen på TV.)

:-)

iZac sa...

Egentligen håller jag med Bert, åtminstone om rivningsarbete, men ändå så vet man att resultatet bara kan bli bättre efteråt så man kämpar på med smutsen och skiten och river i gammalt både här och där! ;)

Knapsu sa...

Nja..det var ju lite skämtsamt det där med kyl och tv..men å andra sidan så vet man ju aldrig. Troligast är dock att där blir nån slags arbetsbänk och förvaring av diverse verktyg mm.mm.