torsdag, juni 01, 2006

Är det någon som är förvånad?

Aftonbladet:
"Bankerna har satt i system att blåsa kunderna, -All form av rådgivning syftar till att gagna bankerna och inte kunderna. Bankerna tjänar i dag enorma pengar på fondförvaltning och aktiemäkleri. -Vi har inte tagit hand om den enskilde konsumenten och historiskt sett inte prioriterat konsumentfrågor"

Är det någon som är förvånad?

Sveriges Radio - Ekot:
"Påhittad elbrist höjde priserna. De stora svenska kraftbolagen ska ha agerat gemensamt för att pressa upp priset på el"

Är det någon som är förvånad?

N24.se:
"Epoken Skandia går i graven.Drömmen om ett Skandia som 2005, 150 år efter starten 1855, var verksamt på världens tio största marknader hade spruckit. Med framgångssagan borta och ett krympande börsvärde blev den bonusfestande Skandialedningen sårbar... ...Kvar finns processerna mot Skandiadirektörerna. Samt det ironiska faktum att den störste bonusnissen av alla, förre USA-chefen Jan Carendi, inte bara går fri från anklagelser utan är USA-chef för tyska jätten Allianz"

Är det någon som är förvånad?

Mer från N24.se:
"Toyota återkallar knappt en miljon bilar över hela världen, varav nästan 10 000 i Sverige, på grund av fel i en anslutning som i värsta fall skulle kunna göra styrningen obrukbar"

Nu blev jag i alla fall förvånad

1 kommentar:

mammamia sa...

Inte ett dugg förvånad,ja möjligen för det sistnämnda!