måndag, juni 26, 2006

Härligt, larvigt och väldigt dumt.

Tänk vad mycket roligt man hinner med när man är 7 år och har sommarlov: Första sommarlovsveckan får man vara på fotbollskola med en massa kul, sedan på midsommardagen får man åka till Brännaberget och träffa en av sina idoler och idag börjar några dagars sommarläger på det vackra Seskarö. Det är härligt med sommarlov!!
Hemma igen eftermidsommarhelgen så ser vi att grannskapet har invaderats av larver, tur att vi inte har någon hägg, dock så står grannens hägg intill vår tomt så vi har både soptunna och brevlåda full av larver. Larverna, miljontals känns det som, har även spridit sig till rönnhäcken bredvid. Efter en liten åktur runt i stan så ser man att dessa "spökträd" finns överallt så man kan nog konstatera att det rör sig om en fullskalig invasion.

Denna dag kan man också konstatera att säkraste sättet att framkalla regn är att öppna färgburken, inget snack om det.

Slutligen skulle man ju kunna rasa över att en del bilister inte kan föreställa sig konsekvenserna av att köra om där det är löst grus och varningskyltar för vägarbete, stenskott samt omkörningsförbud och hastighetsbegränsat till 50 km/h. Tror dom att dom skyltar för skojs skull? Jag kan säga såpass mycket att sinnet rann för mig i torsdags mellan Nikkala och Seskarövägen och det var nära en riktig "duel on the highway" med prejning i diket och allt, men bilens ägare är underrättad i alla fall, dock ej polisanmäld.

2 kommentarer:

iZac sa...

Ja, som sagt så har vi åxå "fotbollsskolat" i förra veckan och häggen våran har larver...
Och lite pissed off har man blivit ute på E4:an, men där tar nog likheterna slut... Tror jag! :)

Annars är det ju ett bra sätt att meddela "trafiklantskallar" personligen då det nog svider mer än en polisanmälan!

bert sa...

Och veckans citat hos mig blir du!

Ära och berömmelse.