lördag, mars 07, 2009

Det är bara att tacka och bocka

Du trodde väl inte att staten skulle avlyssna dina telefonsamtal, kika igenom dina mail och registrera ditt internetsurfande gratis? Glöm det! Klart att du måste betala för en övervakning av medborgarna som är så omfattande att självaste Erich Honecker hade blivit grön av avund!

Dagen:

" - Vår branschförening, It- och Telekomföretagen, har uppskattat kostnaden för att införa FRA till mellan 100 och 300 miljoner kronor som engångskostnad och därutöver 20 till 40 miljoner kronor per år, förklarar Marcus Adaktusson, presschef på Telenor Sverige. Enligt branschorganisationens preliminära beräkningar skulle de lagförslag som påverkar telekomföretagen de närmaste åren innebära engångskostnader på mellan elva och 16,5 miljarder kronor. För det enskilda hushållet innebär det mellan 2 500 och 3 700 kronor som engångskostnad och därutöver mellan 152 och 227 kronor i årliga kostnader"

Tack ska du ha, herr SovjetModerat Fredrik Reinfeldt! Vi får hoppas att hela svenska folket tackar dig riktigt ordentligt på valdagen för alla fina lagar du har infört!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta mitt stavande men talar för många språk, kanske sitter vid en knagglig keybord,och har alltid för bråttom.

Jag har åkt runt i lite olika kommuner och träffat lite bekanta idag.

En av dem sa till mig,, läste i aftonbladet häromdagen om höjda a kassor, varslingar, fra, ipred, acta osv osv.

Det var helt otroligt ,sa han, varje sida var späckad med en chock värre än den andra där man såg ens rättigheter sågas rätt itu.

Efter han läst tidningen satt han stilla i 10 minuter med händerna på huvudet och undrade,, Vafaan är det som håller på hända igentligen.?

Den dagen var det noga många i Sverige som fick sig en tankeställare sa han.

Hade senare på dagen kontakt med fler vänner och vi samlades och vi satt och filosoferade & chillade lite o stekte vilket ni vet staten anser livsfarlig. Livsfarligt för att diskrimineringslagar ska kunna upperätthållas med förlitandet att folk inte har samröre med varandra och inte känner till varandras åsikter + falsk kunskap (Indoktrinering)som göder på okunskapen. För att citera George W Bush som så fint inledde vårat Digitala fashist Hitler NWO kontrolsystem vi ser ta form idag på falska premisser som statsterrorism genom den icensatta wtc 911 ödeläggelsen ,hitlers rent mjöl i påsen argumentet efter han stack riksdagen i brand och att han anklagade partisaner & terrorister osv osv osv resten vet ni ju själva, och iallafall då kom vi fram till att.

Eftersom jag har lösningen på energikrisen och kan ersätta all fordons energikällor med min generator som slipper tankas, och kan även tillföra hus energi för boende , så har jag även en lösning på slutet på havsfisket/rovfisket , lösning på världens hunger,Arbetslösheten,öknens utbredning,mm,

Känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer.

Så nu är man inte ensam och kan tystas iallafall då jag gav ordet till mina vänner fick sprida ordet.


Så vi och spånade lite iallafall medans vi drack och åt lite mat.
Vi vill ju alla ha förändring till det bättre och på alla sätt för våra kommande ,vi ser ju alla att utvecklingen på många sätt är bakåtsträvande,, så vi har beslutat oss för att ta över jorden genom dess marknad och skapa förändring då våra stofiler till politiker inte ser längre än vad näsan gäller.
Eller så går vi i krig om någon försöker stoppa oss helt enkelt.

Lol ganska lustigt samma dag (Nu) kommer man hem och har fått brev från en som vill investera 15 miljoner pund i en av mina uppfinningar.

Sen kom man ju fram till frågan om sekretess,,hmhm osv så ens ideer skyddas och det lustigaste då var.

Hur ska vi kommunicera krypterat??

Jag fick förklara för min indiska partner att Industri Spionage har utvecklats till ett legalt tema i svenskt näringsliv och systemet.

Där ser man råttfällan förhindrar nyskapande på alla områden.

Folk är verkligen förvånansvärt smarta i detta land,, civilkurage som en daggmask, och handlingskraft som en sengångare.

bjornfot sa...

"Lagändringarna innebär i korthet att den myndighet regeringen bestämmer, Försvarets radioanstalt (FRA), ges rätt att bedriva signalspaning på kabelburen trafik, som passerar Sveriges gränser, vilket bland annat innefattar telefon- samt en stor del av Internettrafiken. Propositionen lades fram av dåvarande försvarsminister Mikael Odenberg (moderat), som i sin tur hade övertagit ärendet från den tidigare socialdemokratiska regeringen[5] (promemorian[6] gavs ut i juli 2005), inför Sveriges riksdag den 8 mars 2007."

Ganska bra för sossarna ändå, när det stod klart att regeringen mest troligt skulle få igenom lagändringarna på egen hand och man därför kunde rösta ner sitt eget förslag, ta hem den politiska poängen och samtidigt ändå få igenom det...

Knapsu sa...

Ganska bra för de som vill försvara Reinfeldt ändå, att skylla på sossarna när den milde Fredrik visade sig vara en hårdför härskare som med hot driver sina riksdagsmän att rösta som han vill!

Som en parentes: Miljöpartiet och Vänsterpartiet röstade emot.

Kråksimuleraren sa...

Alla förslag som ställts av Socialdemokraterna röstas väl inte igenom av dem, detsamma gäller borgarna.

bjornfot sa...

Jag skyller inte på någon, jag är egentligen inte särskilt brydd i frågan och vill dom lyssna när jag skriver terror terror döda presidenten 9/11 kärnvapen så får dom väl göra det. Jag kan nästan lova er att om Bodström fått sitta kvar hade det inte sett ett dugg annorlunda ut, och pratar vi om hårdföra härskare ska vi ju ändå komma ihåg att det närmast var Göran Perssons signum.

Att V och Mp röstar emot förslag är inget nytt, dom är nämligen emot i princip allt.

Nomen Mysticum sa...

Jag har heller inget att dölja, min påse innehåller bara rent mjöl!
Därför sitter jag också och skiter på offentliga toaletter med dörren öppen, jag har ju inget att dölja!

Jasså MP och V är emot allt? Konstigt, jag har för mig att högern brukar skrämma små fjunliberaler med att de hemska miljö- och kommunistmupparna är för att höja skatter och förbättra för de sämsta, inte att de är emot?

bjornfot sa...

Vi har provat, många gånger, jag vet inte om det var så mycket bättre då.

Att sedan folk som har dåligt med pengar skulle vara sämre än andra får stå för dig, den uppfattningen delar inte jag.

Knapsu sa...

Provat vad?