torsdag, mars 12, 2009

Kvalserien kör igång

I morgon kör kvalserien till Allsvenskan igång. Asplöven börjar med bortamatch mot Tingsryd för att sedan ta sig an Nybro på söndag innan det är dags för första hemmamatchen på onsdag, då Huddinge kommer på besök till Arena Polarica.

Morgondagens match mot Tingsryd direktsänds på http://lgsports.blogspot.com/.
Kostar endast 59 kronor!

Hur kommer då Asplöven att klara sig i kvalserien?
Om man ser till förra säsongen så slog Asplöven ut en av årets favoriter Örebro redan i Playoff. Man spelade jämnt med de flesta lag på hemmaplan, bland annat oavgjort mot Huddinge som sedan avancerade till Allsvenskan.

I år har Asplöven en på papperet mycket mer välmeriterad trupp som verkligen visat att de kan prestera som bäst när det gäller som mest. Kan man spela en hel match som man gjorde i den sista perioden i den andra Playoff-matchen mot Piteå så slår man vilken motståndare som helst!

Om Urban Omark och Joni Lindlöf levererar som de gjort hittills, om slagskeppet Juha-Matti Yli-Junnila snirklar sig igenom försvaret som bara han kan och om Jason Krischuk tar ytterligare ett steg fram samtidigt som Timo Lindström fortsätter att leka vägg i målet, Ja då kan Asplöven absolut slåss om förstaplatsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: