söndag, augusti 01, 2010

Expressens tunna soppa om Wetterstrand

Det har grävts och grävts. De regeringstrogna tidningarnas redaktioner har gått ut med ordern och reportrarna har snokat, sniffat och slitit i sitt anletes svett för att hitta något undangömt skelett i garderoben.
Men de har gått bet och när ingenting finns att finna så får man helt enkelt försöka med att koka soppa på en spik. Utan spik.

Expressen levererar i "Sanningen om den fläckfria politikern" den tunnaste soppa som skådats. De har sökt och inte funnit något, så då får det bli nyheten.

När man inte hittat något mera uppseendeväckande än en taxiräkning till riksdagen på 1000 kronor efter en sen tv-intervju, så tar man helt enkelt och misstänkliggör just det faktum att Maria Wetterstrand framstår som hederlig. Med formuleringar som "världens första fullständigt fläckfria politiker" och "Inget får störa bilden av svensk politiks jungfru Maria" vill man beskylla Wetterstrand för att hon inte gjort något som skandalpressen kan användas emot henne.

Maria Wetterstrand kvarstår som det stora hotet mot den sittande alliansregeringen trots medias ansträngningar.

För övrigt så var det någon som konstaterade att "om Maria Wetterstrand varit partiledare i Socialdemokraterna så hade de haft över 50% av rösterna"

Jag är nog böjd att hålla med om det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: