tisdag, augusti 17, 2010

Några bilder, nakenchock och Raj-Raj

"Relaterade kretsar, besökta loopar"
På väg till utbildningen i Metso:s DNAuse (maken till särskrivningar och felstavningar i kurskompendiet har man nog aldrig skådat förr) så drog man från höften och tog en bild när man passerade i 90 km/t på E4 över järnvägen (därför räcket mitt i bild).

Det börjar så smått dra ihop sig, bygget av Haparandabanan.


En bild på Nossan med hemmahamn Lidköping måste man ju ta. Ett svenskflaggat fartyg ser man ju inte ofta. Ärligt talat så vet jag inte om jag någonsin har sett ett svenskflaggat fartyg i vår hamn. Även om den svenska handelsflottan är i ökande så är det faktiskt endast 146 båtar med en bruttodräktighet överstigande 1000 ton som seglar under svensk flagg.


Yngsta dottern bevistade Cape East när Diggilo-cirkusen var på besök och hade med sig kameran så vi tar några av hennes bilder därifrån:

Som synes så bjöds det på nakenchock.


Den sköna Jessica Andersson.Efter Diggiloo så tar vi lite både se- och hörvärt Raj-Raj:
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

På något sätt känns det som fördomarna mot delar av den nordöstra gränsbefolkningen skulle bekräftas av bifogade filmklipp ...
Med vänliga hälsningar
Hipp Stockholmare

Anonym sa...

"På väg till utbildningen i Metso:s DNAuse (maken till särskrivningar och felstavningar i kurskompendiet har man nog aldrig skådat förr)"

Jag brukar kalla Systemet för DNAbuse :-) För övrigt är värmlänningen Håkan som kör kursen en reko kille. För några år sen satt vi en morgon utanför ett hotell i Dublin och drack Smithwicks till frukost.

/Janne

Knapsu sa...

Janne: Jaha,där får man höra! :-D

Hipp Stockholmare: I fördomar brukar ju ligga en liten gnutta av sanning. T.ex så vet vi ju att alla Stockholmare....
..men oj, nu har jag inte tid mera. Måste gå i bastun. Du vet, efter en lång dag i älgsko... hmm.. bärskogen så behövs det ett rejält bastubad.