lördag, november 20, 2010

Pacta sunt servanda

I min livssitutation så har jag egentligen inte tid att sitta och kräkas ut alla mina illaluktande spyor till åsikter bara för att hålla igång en blogg.
Men nu är det så att jag har startat detta bloggande och då är det bara att ta ansvar för det och försöka göra så gott man kan.

Men samtidigt är man ibland bara så trött och less och har fullt upp med att helt enkelt leva sitt liv att man helt enkelt inte orkar bry sig om what-the- fucking- hell som händer utanför den lilla värld man huserar över till vardags.

Och ibland så funderar man varför i h- vete man egentligen ids hålla på och skriva alla mer eller mindre meningslösa blogginlägg egentligen.

Men när det känns så, och inspiriationen är som lägst, så hämtar jag kraft i en anonym kommentar som jag fick för ett tag sen i ett blogginlägg:

”Du gör 100% mer än de flesta som går hemma och knyter näven i fickan. Dom kanske ventilerar sina åsikter när dom fått någon grogg men det blir inte mer än så.
Oavsett hur många som läser din blogg så gör du något, det kan vara skillnaden
Fortsätt i samma stil”

Tack du anonyme kommentatör, du har bidragit stort till att denna blogg ännu finns kvar.

Bara för att förtydliga så välkomnar jag självklart (extramycket egentligen) åsikter som går på tvärs emot de som framförs i bloggen.

8 kommentarer:

M Björnfot sa...

Du får inte under några som helst omständigheter lägga ner bloggen! Har följt den dagligen i, ja, jag vet inte hur många år? Jag instämmer med kommentaren, fortsätt i samma stil!

Fredrik sa...

Då man lessnar på vansinnet finns alltid musiken! Sen är man tillbaka på ruta ett. Och de tä är en ganska bra ruta. 8)

///MS sa...

Va,

så nu vill du höra på mina moderat/liberala visdomar? :):):)

Jag instämmer i din citerade kommentar även om jag ibland tycker att dina utfall på Alliansen låter mycket bitterhet! Du bjuder iaf upp till diskussion, vilket är mer än vad jag gör som inte bloggar!

Sedan uppskattar jag de inlägg som inte är osakliga och sura (dvs de mot Alliansen), dvs de som kämpar för en bättre värld eller helt enkelt ett bättre liv i Tornedalen!

Kör på - du är läsvärd!

Ida sa...

Instämmer med ovanstående kommentarer. Du får inte lägga ner! Vem ska jag annars lära mig alla bra argument mot alliansen från? :)

Bert sa...

På dom bara!

Och värdesätt alla "kommentetatörer".

Kommentarer är halva bloggandet. Minst.

;-)

Inspiration kommer och går. Men jag har märkt att den kommer ibland, bara man sätter sig ner och skriver. Även om man inte tänkt ut något, så blir det i alla fall ett antal ord. Precis som här. Jag hade inte alls tänkt skriva så här mycket i den här kommentaren. Men nu blev det så. Ändå!

Knapsu sa...

Alla: Tack för värmande kommentarer.
Nej, inte tänker jag väl sluta blogga, släpper bara ut lite frustration över skrivkramp och tidsbrist osv..

MS: Du får ta det där sura, bittra och osakliga som bränsle.

Bert: Vilka dom, menar du?

Bert sa...

Knapsu: På dom orättvisa och orättvisorna.

Det var så jag menade.

Knapsu sa...

Och ibland när man velar mellan formuleringarna så kan det bli både hackat och malet.
(kommentetatören)
:-D