söndag, december 04, 2011

Aftonbladet är socialdemokraternas värste motståndare

Aftonbladet sägs vara en socialdemokratisk tidning. Sant är kanske att den på ledarsidan lutar åt socialdemokratin, men dess politiske reporter......

Jag vet inte om Lena Mellin hatar socialdemokratin eller om hon bara hatar Håkan Juholt, men det råder ju ingen som helst tvekan om att hon på sin agenda har att Juholt skall störtas från sin position som partiledare och att hon älskar Reinfeldt.

Lena Mellin om Håkan Juholts tal inför förtroenderådet:

"– Jag tyckte faktiskt att det var ett väldigt lamt tal och han fick också ett lamt mottagande. Det var ingen riktigt glöd. Han hade väldigt lite att säga. Jag har hört stora delar av talet förut, säger Lena Mellin.

Håkan Juholt lyckades inte övertyga de 120 ombuden, enligt Mellin. Den sista applåden var lång – det var allt.

– Innan var de pliktskyldigt över applåderna. Det kom två fniss, men inga skratt. Mottagandet var svalt. En del klappades inte ens händerna på slutet utan reste sig upp och gick, säger Lena Mellin"

I Expressen som öppet stöder Alliansen ger KG Bergström, som är en stenhård kritiker av Juholt, en annan bild:

"– Som väntat var det ett retoriskt skickligt tal där han fick många applåder, säger K-G Bergström.
Bergström ser Juholt som den retoriskt mest skickliga partiledaren i Sverige.
"

Vi kan här notera att den moderate sympatisören Bergström hävdar att Juholt är den retoriskt skickligaste partiledaren i Sverige medan Mellin i "röda" AB har den motsatta åsikten.
Även övriga recensenter i media verkar vara betydligt positivare i sin bedömning än Aftonbladets Mellin.

Eftersom Aftonbladet ger sken av att vara en socialdemokratisk tidning och samtidigt har en politisk reporter som gör allt för att svartmåla partiets ledare, så är nog Aftonbladet socialdemokraternas värste motståndare inför nästa val.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lena Melin hatar nog Juholt. Mest av allt hatar nog Aftonbladet att han inte trots deras ansträngningar har avgått.
Borgarna (och kanske ffa högersossarna) måste ju vara enormt rädda för Juholt eftersom de lägger ner en sån energi (och säkert en hel del pengar) i att smutskasta honom.
Om man bara kollar nyhetsflödet tror man att det inte hänt nånting i världen de senaste månaderna eftersom den största nyheten verkar vara vad Juholt gör eller inte gör. Möjligen med någon konkurrens av eurokrisen.
När nu inte Juholt avgick får de tydligen damma av den gamla nyheten om kungens otrohetsaffär och försöka sälja tidningar på den.
Ja, jag säger bara det; media.......

Kråksimuleraren sa...

Som sagt var, jag läser inte den tidningen mer, de tar effektivt död på sig själv med den "journalistiken"