fredag, april 19, 2013

Dagens bild: Nära gränslandet*


Något av en bragd att lyckas med detta. Ingen högoddsare om intag av spirituosa föregått färden om jag säger så, för jag vet uppriktigt sagt inte hur man lyckas med något liknande på nykter kaluv.

Dagen efter kvällen före hjälpte det tydligen ej heller att stå och klia sig i huvudet för att få bort traktorn, utan det krävs nog lite kraftfullare insatser än så.

*Jo, rubriken blev en småkass ordvits.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

8 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Jösses, det var en prestation! Men borde inte räcket vara mer tillknycklat om traktorn dånat över det? Kan det ha varit mer snö utanför räcket när traktorn körde över?

iZac sa...

Skills! :)

Knapsu sa...

Björn: jag tror att han kört rätt in i räcket och att traktorn har studsat över med framänden. I snön på utsidan finns inga spår mer än en meter rakt fram av och ifrån framhjulen.

martin sa...

Snyggt! Partytrix kan vara underhållande, i de fall de inte leder till allt för mycket elände och eländet mest hemsöker trixaren.

Ett par 2tum4 och backa!

Bert Bodin sa...

Kan man inte stegra en traktor. Varva utav helsike och släppa iväg. Bakåt!?

Nä - kanske inte. ;-)

Kråksimuleraren sa...

Kranbehov? Nej, det räcker med två rediga skiftnycklar, lossa räcket, flytta traktorn återmontera räcket!

Knapsu sa...

...Sa han när han satt med facit i hand.

Kråksimuleraren sa...

Jag vet inte ens om den är borta eller hur de gjorde i så fall, men det var en idé jag tänkte på, kanske lika bra att föraren inte kom på det samma dag i så fall? ;)