fredag, april 19, 2013

Svenska folkets fiende nr.1

(Bildkälla: Aftonbladet)Urban Bäckström är en stor pajas med för mycket makt och namnet Svenskt Näringsliv på organisationen han företräder är fel. Den representerar inte svenskt näringsliv i sin helhet. Pajas Bäckström och hans organisation representerar endast högre tjänstemän som sitter i styrelser och företagsledningar. SN är inte en organisation för svenska företagare utan helt enkelt en fackförening för parasiterande direktörer.
Varken svenska företag eller samhället och dess medborgare gynnas av att företag skall få föra ut pengar till skatteparadis eller att oseriösa aktörer skall få agera på svensk arbetsmarknad och konkurrera ut svenska företagare.


 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

martin sa...

Svenskt näringsliv har blivit ett tillhåll för folk som vill sko sig på statskassan. Det är en samling statliga verksamheter, lönesänkarverksamheter(bemanningsföretag) och finans som den sekten representerar. Gör man något annat än att blåsa skattebetalare, sänka löner eller pyramidspel. Då är svenskt näringsliv din fiende.

Vi är inte med i Svenskt näringsliv och så länga jag har något att säga till om i företaget jag grundat så kommer vi aldrig att gå med i Svenskt näringsliv.

Knapsu sa...

Det som är för jävligt, för att tala klarspråk, är att våra skattepengar går åt till att finansiera dessa idioter och deras idiotier. Detta eftersom våra statligt ägda bolag med skattepengar betalar medlemsavgift till Svenskt Näringsliv. Våra skattepengar finansierar med andra ord kampanjer för att våra skattepengar skall förskingras och att samhället skall raseras så att alla vanliga människor får det sämre.
Medan Urban och hans direktörskompisar sitter på Cayman-öarna och cashar in.

Anonym sa...

Tvi fy fan, jag råkade hamna in på Timbro:s hemsida där de skriver om något som de kallar "folkkapitalism".

Åh herregud de tror på allvar att vanligt folk gynnas av att hela försäkringssystemet privatiseras.

NASA har visst upptäckt en ny "exoplanet" en planet där liv kanske kan finnas, skicka dit hela Timbro-gänget.

martin sa...

Alltså det är skattefinansierat hela skiten. När jag skrev statlig verksamhet menade jag sånt som vi tidigare drev gemensamt, men som vi nu ger en fat cat vinst för att vansköta.

Tänkte inte på de stora statliga bolagens bidrag. Då är hela SN finansierad med statskassa, ett så ideologiskt styrd verksamhet får man leta efter. Inte ens ett politiskt parti är så fanatiska.