onsdag, september 06, 2006

Blogg om blogg.

Är denna blogg en politisk blogg? Är detta en blogg om vardagen och små vardagliga händelser i Knapsus liv? Eller är det bara en massa trams? Svaret är att denna blogg, precis som det står högst upp på sidan, helt enkelt är en blandning av allt detta. Ibland kan det lyckas att få till en bra bloggpost, andra gånger blir det riktiga lågvattenmärken men eftersom det är min blogg så bestämmer jag själv vad jag tar upp för ämnen. Har du åsikter om det jag skriver, vill berömma eller påpeka hur dum jag är och hur fel jag har så klicka på "comments" under posten och skriv vad du tycker. Om du inte är en "blogger" så väljer du "other" eller "anonymous" och klicka på publish för att skicka din kommentar.
Jag passar också på att påpeka att alla bilder är klickbara.

Idag missade man att höra vad Per Nuder hade att säga när han gjorde en blixtvisit i Haparanda, inte för att jag har så mycket till övers för en sån politisk broiler som Nuder ändå är, men det är ju ändå intressant att höra vad dom säger.
Mera politik: Ikväll tittar vi på "karavanen" i SVT som direktsänder från Haparanda, får se om Sven-Erik åker ner i Sverkers soptunna ? Nä allvarligt, det hade väl varit en kul grej att göra ett Plus om politik där programmet slutar med att Sverker slänger den sämste representanten i soptunnan.

Nu har jag ett träningspass framför mig, ute på gräsmattan står nämligen 3 pallar pellets och väntar på att bäras ned i källaren. 2,5 ton i småsäckar, det blir 156 säckar det, många svängar upp och ner i trappan blir det.

4 kommentarer:

iZac sa...

Precis om blogginlägg!

Vi bestämmer själv över vårt lilla hörn av nätet och lågvattenmärkena som man gör är inte lätträknade.
Dock känns det i ryggmärgen när man fått till just "DET" inlägget som blir så där bra som alla andra alltid skriver! ;)

Pellet-bodybuilding låter avancerat, baxar hem små vedbuntar för hand från jobbet åt morsan.
Biltransport skulle vara enkelt, men så enkelt ska det inte alltid vara! :))

mammamia sa...

Det är ju det som är fördelen med en egen blogg,man bestämmer ju själv!

Det som stör mig är kommentarer borttagna av bloggaren,vad stod det för hemskt som vi andra inte får se?
JA,jag vet jag är så himla nyfiken...
Det är bara för jag undrar hur folk är funtade och vad för dumheter de skriver...
Nån som vet?

Knapsu sa...

Politiska bloggar kan ju ofta rendera i ganska fula kommentarer med diverse okvädningsord så det är väl något sånt, gissar jag. Sedan finns det ju en del kvinnliga bloggare som har blivit, i princip, sexuellt ofredade i kommentarerna.

mammamia sa...

Jag har nog haft tur då för jag har väntat elaka kommentarer men de har inte kommit,eller så fattar jag inte om någon försökt vara elak...
Däremot märker jag att när man är ironisk är det inte alla som förstår...