fredag, september 08, 2006

"Will you carbonate?"

Med fint besök kommer ofta fina gåvor, därför har nu medicinförrådet ökat med en hel liter av "The finest". Tyvärr så blev besöket kortvarigt på grund av hastigt insjuknande men det var trevligt så länge det varade. Tråkigt också att 75-års firandet inte blev som det var tänkt.
Kära Örebroare, tack för presenter och besöket och krya på er nu, hälsar en knapsu med anhöriga.


Matchen diskmaskinen vs Knapsu, där diskmaskinen förlorade och fick ge sig för knapsus enträgna försök att få igång den i första ronden, är nu avslutad. Diskmaskinen vann och har härmed pensionerats och fått en viloplats i garaget i väntan på sitt vidare öde. Ersättaren har rekryterats via internet och är redan i tjänst.
Mera utgifter: Någon fick ett ryck och införskaffade en apparat för kolsyrning av drycker. Skall prova den ikväll, undrar hur kolsyrad Laphroaig smakar?

4 kommentarer:

iZac sa...

Kolsyrad Laproigh?
Vem vet, det kanske är en höjdare?
eller inte...

Men det hade kunnat vara värre; Blandad med fruktsoda eller liknande! :)

bert sa...

iZac: Har du tittat för djupt i flaskan nu igen. Laphroaig, heter det!

Knapsu: Du skulle bara våga! Jag anmäler.

iZac sa...

"Det som kännetecknar en fin whisky är att när man druckit mer än tillräckligt av den så kan man varken uttala eller stava till whisky-namnet"! ;)

Knapsu sa...

Bert: Det var just en sån kommentar jag väntade på. Det finns ju bara inte på kartan att jag skulle förstöra en så ädel dryck med kolsyra. Jag skulle nog anmäla mig själv om jag provade.