tisdag, september 12, 2006

Experttips.

I både Expressen och Aftonbladet har deras så kallade ishockeyexperter rankat elitserielagen och som vanligt så har dom Luleå på 9-10:e plats. Så här har dom tippat de senaste 10 åren och alla år har dom haft fel. LHF har gått till slutspel de senaste 12 åren och kommer att göra det i år igen. En annan slående sak är att de alltid rankar Djurgården före Luleå, oavsett hur trupperna har sett ut och oavsett försäsongsresultaten.
Förra året när de rankade lagens tränare så hamnade "Papa" Lerner, den mest meriterade tränaren och den enda elitserietränaren med meriter från NHL, längst ner på listan. Efter halva serien så hade båda tidningarna hyllningsartiklar om Luleås tränarmodell och Lerner geniförklarades.
Jag frågar mig bara: Lär de så kallade experterna sig aldrig? Har dom något emot Luleå? Eller är det bara dumhet?

5 kommentarer:

bert sa...

Luleå är ju "utlandet". Det kan man väl inte intressera sig för, om man är djurgårdare. Fatta'ru'väl!

Knapsu sa...

Jo

mammamia sa...

Det är dumhet, för Luleå är ju ett norrlandslag och däruppe i norr vet folk ingenting och ingenting kan de osv

Jag tycker mig förstå att det är så som gemene man ser på norrland..
En utpost längst upp i norr med mygg och vildmark och några få människor..

Knapsu sa...

Jag svarar dubbeltydigt igen: Jo

Kråksimuleraren sa...

Kanske dags att börja odla de förutfattade meningarna om Skåningar som kopior av Nils Holgerson, med träskor och allt, och Stockholmare som en blandning av golfspelande Danderydsprättar och kokainmissbrukande realityshowkåta wannabeas!? Nä, jag hoppas och tror att det finns rejält folk där nere också, trots valresultatet, vi har ju i alla fall spridit norrlänningarna dit i ganska stor grad!