söndag, januari 16, 2011

Bor Kinberg Batra i Bandhagen månntro?

"-Stockholmare är smartare än lantisar" sa Stockholmsmoderaten Anna Kinberg Batra under sin personvalskampanj till riksdagen och fick sina 15 minuter i rampljuset.

Några som helst belägg som stödjer hennes uttalanden finns ju självklart inte.
Däremot kan man ju hitta belägg för det motsatta.

DN.se STHLM rapporterar:
"Tio personer rökförgiftades på lördagskvällen vid grillning inomhus i ett radhus i Bandhagen i södra Stockholm. Ett större sällskap var med vid grillningen i radhuset och tuppade av i den rökfyllda bostaden. Till slut fick tio personer föras med ambulans till olika sjukhus i Stockholmstrakten efter att ha drabbats av kolmonoxidförgiftning."

Nu tror jag ju inte att Stockholmare är dummare än andra, även om de dumma är fler i Stockholm än i övriga orter, utan jag drar slutsatsen att det var ett gäng med blåa riksdagsledamöter som hade grillfest.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inget snack om Stockholmarna, grillningen var en kulturkrock av Somalier. Nu måste det till varningstexter på så många språk som möjligt så vi kan överbeskydda kulturberikarna.

Björn Nilsson sa...

Vilket språk skall man använda till toksvenskar som gör samma sak och blir förgiftade med grillning inomhus eller försöker värma upp husvagnen eller sommarstugan genom att ta in och elda i grillen? Det händer väl sådant i stort sett vartenda år. Man kanske skulle rekommendera inomhusgrillning med utegrill som svenskhetstest för sverigedemokrater?

Anna Nonym sa...

Stockholmare är stockholmare vare sig dom är födda i Täby eller Mogadishu, så de så herr Anonym!

Knapsu sa...

Kan ju bara hålla med Anna!