onsdag, september 07, 2011

Lebensgefahr Australier!

Beroende på tid och humör så utkommer den här bloggen med jämna eller ojämna mellanrum, för att nu parafrasera en ökänd "elpatron" (som för övrigt verkar vara i högform i sitt bloggande) och som synes så har det tydligen funnits varken tid eller lust senaste veckan.

Hursomhelst så hade vi avskedsmiddag för arvtagerskan d.ä igår och imorgon blir det tidig avfärd till Kallax Airport för vidarebefodran till världens ände.

Tydligen så skall min enda Raubtier T-shirt medfölja på färden, så nu blir jag tvungen att ordna mig en ny.

Se där vilka uppoffringar man som förälder tvingas till!

4 kommentarer:

iZac sa...

Klart tösen ska vara välklädd när hon vistas "Down under"! :)

Gubben själv får väl dra på sig någon gammal ASSI-tröja eller så... ;)

Anonym sa...

Elpatronen är het(!) just nu. Man skulle kunna säga att vad gäller bloggandet är alla faser inkopplade och spänningen i topp. Och propparna riktas åt både höger och vänster.

Överraskade blev nog mången läsare då man på bloggen ifråga härförleden kunde läsa att Elpatronen uppskattade proggmusik i allmänhet och Hoola Bandoolas "Vem kan man lita på?" i synnerhet. Och att en insikt infunnit sig om att indoktrinering i ungdomen varit skälet till tidigare avståndstagande från proggmusik.

/Meikäläinen

Kråksimuleraren sa...

Lycklig resa och må hon snart vara åter!

Knapsu sa...

iZac: Assi-tröja? Nja..någon sådan har nog inte överlevt, men något med assidomän-tryck finns nog.

För övrigt så blev Lebensgefahr-tröjan kvar här hemma, däremot så är det nu en Billerud-ryggsäck mindre på europeiskt territorium.
:-)

Meikäläinen:
:-)
Jodå, han må vara narcisstisk, han må vara paranoid men han är också uppenbart intellektuell och kan verkligen konsten att uttrycka sig.

Kråkan: Ja, gärna om typ två veckor!