söndag, november 18, 2012

Kommer det någon skandal snart?

En av kvälltidningarna skriver idag en artikel om att Reinfeldt under partiets framtidsdagar förbereder sina partikamrater på att det kan bli maktskifte 2014.
Tidningen skriver också att: "Opinionsläget har sett mörkt ut för regeringen ­sedan i våras. Samtidigt har Socialdemokraterna haft medvind sedan Stefan Löfven tog över som S-­ledare" och att det rödgröna blocket skulle vinna över alliansen om det vore val i dag.

Skall vi tro att det nu grävs ordentligt djupt och att det snart kommer några feta skandalrubriker om Stefan Löfven så att opinionsvindarna vänder?

Lex Juholt, för ni kommer väl ihåg opinionssiffrorna innan firma Helin och Melin skred till verket?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

martin sa...

Inget får kapitalister att lätta på läderet än hotet om socialismen. Varesig du är moderat eller arbetare! :)

Knapsu sa...

Ja, och allt annat än nyliberal marknadsfundamentalism är ju tydligen kommunism också nu för tiden.

Alex sa...

Tror snarare det är en moderat som kommer få avgå snart! Skrev ett inlägg om det här:

http://magicalmoments.spotlife.se/2012/11/15/abdirizak-waberi-naste-man-att-avga/

Björn Nilsson sa...

Två möjligheter: Kapitalet tycker att Reinfeldts regim är slutkörd och hjälper fram Löfven, som ju ändå inte gör någon skillnad. Eller att socialdemokraterna gör som vid förra valet, nämligen sköter sig så illa att folk tycker det är bättre att rösta på Alliansen om de nu ens bryr sig om att rösta. Att kapitalet skulle betrakta Löfven som en fara har jag väldigt svårt att tro.

Knapsu sa...

Björn: kapitalet verkade ju vara värre nöjd med Löfven när han nyss tillträtt, men nu är ju Svenskt Täringslivs direktörspajas Urban ute och grinar om hur hela landet kommer att gå under om vårdbolagen tvingas redovisa hur mycket pengar de stjäl ur skattekistan.

Alex: att Waberi är olämplig står väl klart, men kommer media att rikta in sig på honom? Han tillhör ju Den Store Landsfaderns parti och är heller inget storvilt som partiledaren för S är.