söndag, november 18, 2012

SD:s hårda "språkrör"

Det är tur att Sverigedemokraterna har en egen Bradley Manning i sina led så får vi se vilket slödder som faktiskt sitter i riksdagsbänkarna. För nog måste man väl få kalla folk som springer ute på stan och slåss för slödder?
Det är nämligen inte ett normalt beteende hos den vanlige medborgaren och än mindre hos en förtroendevald riksdagspolitiker.
Tänk er tanken att Anders Borg skulle filmas när han berusad slåss med folk ute på stan! Eller att Mikael Damberg skriker "hora" åt folk på stan? Annie Lööf beväpnad med järnrör jagandes invandrare?
Det finns ju inte på kartan att det händer liksom.

Det "lustiga" i det här är att en av de här herrarna själv har filmat alltihopa! Det säger också en hel del om vad det är för typer det handlar om.
Deras rättspolitiske talesman(!) filmar alltså när han själv beväpnad med järnrör går efter en kille. Fantastiskt!
Och att de haft filmen i över 2 år, klippt ut snuttar ur den för att använda mot Soran Ismail och ändå nu påstår sig inte ha sett den!

SD har nog en hel del krishantering på agendan just nu. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

martin sa...

Man känner ju igen det där beteendet. Alla kände vi väl någon som betedde sig så på gymnasiet, när man var ute på helgerna. Det som förvånar en är väl att det blivit en sådan samling av den typen av individ och att de håller på ända upp i medelåldern.

Pojkar i manskostym...

Björn Nilsson sa...

Snälla, ge inte Lööf några konstiga ideer nu, hon kanske tar dem på allvar!

Knapsu sa...

Martin: javisst, men sedan gjorde man lumpen, fyllde 20 och blev vuxen.