fredag, november 23, 2012

Straffseger mot Mora

Idag är det lite grann av baksmälla efter gårdagens match. Vilken otrolig kampvilja och laginsats vi fick se i Arena Polarica igår!
Asplöven tog kommandot i matchen och efter 1-0 och 2-1 ledning var det oavgjort i sista pausen.
Efter Moras två snabba mål i början av period 3 som innebar 2-4 och en hemmapublik som bespetsade sig på en förlust, fick vi se hur laget i slutet av sista perioden först reder ut ett 3 mot 5 underläge i hela 2 minuter och sedan, med nästan 3 minuter kvar, plockar ut målvakten och gör 2 mål inom loppet av mindre än en minut!

Som lök på laxen så avgör då Patrik Bergström, med sitt första mål för säsongen, tillställningen i straffläggning efter en resultatlös förlängning.

Anže Kopitar? Han utgick efter första perioden, febersjuk.

Matchen mot Djurgården nästa lördag betecknas redan som årets match, publikmässigt lär den också bli det, men just nu känns den här matchen mot Mora helt klart som årets bragd.