tisdag, oktober 18, 2011

Handlingsförlamade vakter på Rosenbad

Så här i svallvågorna efter det stora drevet mot oppositionsledaren så kommer nu Expressen med ett skandalöst avslöjande, om de tydligen totalt inkompetenta och handlingsförlamade personer som är satta att vakta regeringskansliet på Rosenbad.

Av Expressens artikel att döma är vakterna så villrådiga och osäkra på hur de ska agera, att det första de gör är att springa upp till självaste statsministern och be om råd. Exempelvis om de råkar hitta en borttappad nalle utanför byggnaden.

Detta är ju rent ut sagt upprörande! Vaktpersonalen måste ju bytas ut till mer kompetenta och ansvarstagande personer som tar initiativ och löser problem.

Vår Statsminister Fredrik Reinfeldts tid är dyrbar. För dyrbar för att han stup i kvarten skall störas av vakter som kommer rännande upp till hans ämbetsrum med borttappade nallar och tvingar vår Bamsesnälle landsfader att lägga dyrbar tid (tid som kan ägnas åt att fundera ut nya skattesänkningar) på att se till att de stackars nallarna kommer till sina rättmätige ägare.

Skandalöst dåliga vakter säger jag.

(För en sådan här fin historia om Fredrik Reinfeldt kan väl ändå inte vara något som någon Schlingrat ihop?)

;-)

Lite psychobilly på det:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på"
Källa: Nalle Puh

/Meikäläinen

Björn Nilsson sa...

Jag tycker det var fint och handlingskraftigt! Tänkt dig själv, om du vore en stackars BJÖRN som ligger övergiven och ledsen på gatan! Då är det fint att någon verkligen ställer upp!