onsdag, oktober 26, 2011

Skeletten i garderoben

De nu ännu nyare moderaterna skäms för sin historia:

Bilden från Max Gustafsons blogg.

"Demokratiskt valda partier får inte göra så här". DN om att Moderaterna med sin historieförfalskning passerat gränsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snus är snus
och strunt är strunt
också i moderata idéprogram.

/Meikäläinen

Anonym sa...

"Halkade" in på repris på Agenda. Höll på att svimma när jag såg landsfadern tala om hur "vi har jobbat hårt i det här landet för att under årtionden bygga upp en välfärd som kommer alla till del. Vi tror på jämlikhet och rättvisa och vi har rejäla skyddsnät för att stödja människor som hamnar snett och människor som vågar. Det är de idéer som byggt Sverige, det är de idéer som vi gjort till våra".
Jag höll på att kräkas. Har den mannen inte någon som helst skam i kroppen? Han är ju ledare för den regering som förstört välfärden och tagit bort skyddsnäten.... Många människor i Sverige håller på att gå under p.g.a. den politik han och hans parti för.
Den tiondel av befolkningen som tjänar mest har fått en 50-procentig inkomstökning, medan den tiondel som tjänar minst (och ofta har de tyngsta jobben) bara har fått en 5-procentig inkomstökning. Sen är det ju många som inte fått nån inkomstökning alls utan en kraftig minskning av inkomsten. En skamlig politik är vad har för. Och så står han och babblar om välfärd, jämlikhet, skyddsnät och rättvisa........